Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

 

 

Ο Παναιτωλικός τίμησε την μνήμη του Γ. Παπαδόπουλου (Γάλλου)

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Παλαιμάχων, απέδωσε την οφειλόμενη τιμή στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Γιώργου Παπαδόπουλου – Γάλλου.
Παρουσία του Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θύμιου Σώκου, του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, εκπροσώπων παλαιμάχων της Παναχαϊκής, της Κορίνθου και άλλων ομάδων, εκπροσώπων της διαιτησίας και των προπονητών, πραγματοποιήθηκε την 20-12-2008 η τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο καταξιωμένος Αγρινιώτης γλύπτης Θύμιος Πανουργιάς.
Σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, η χήρα του Γιώργου Παπαδόπουλου, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, έκανε τα αποκαλυπτήρια, υπό το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και τα συνθήματα των φιλάθλων. Η κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου παρέδωσε αναμνηστικά στον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων Βασίλη Σταρακά, ο οποίος μίλησε για τον τιμώμενο συμπαίκτη του.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί παλαίμαχοι, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Καρακίτσος, ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, που ήρθε γι’ αυτό τον λόγο από την Πάτρα που ζει μόνιμα. Επίσης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής και μαθητές της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, όπως επίσης και πολλοί φίλαθλοι.
Της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων προηγήθηκε φιλικός αγώνας, στον οποίο οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού νίκησαν 3-1 μικτή ομάδα Παλαιμάχων της Αιτωλοακαρνανίας. Ασημάκης, Παπαχρήστος, Μπακογιάννης πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ ο Κωσταράς μείωσε για τη μικτή ομάδα.
Το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Παναιτωλικός παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της. Κατά της διάρκειά του πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του CD στο οποίο συγκεντρώθηκαν παλιά και νέα τραγούδια και ύμνοι που γράφηκαν για τον Παναιτωλικό. Το CD διατίθεται σε 1.500 αντίτυπα από τη μπουτίκ ΠΑΝ sport στο γήπεδο και η τιμή είναι 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς και φιλεκπαιδευτικούς σκοπούς.
Η βραδιά περιλάμβανε και μια ευχάριστη έκπληξη. Την πρώτη παρουσίαση τραγουδιού που ερμηνεύει ο χόπερ Έμπα και στο οποίο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού! Η ηχογράφησή του έχει ολοκληρωθεί και το τραγούδησαν για πρώτη φορά δημόσια, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους.
(πηγή: http://www.panetolikos.gr/)


 

 

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

 

 

 

ΚαλλιτέχνεςΠοιητέςΟργανώσεις

 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

Αναδρομές:

Το τραίνο των ΣΒΔΕ
Η πρώτη εφημερίδα
Η μαύρη Μ. Παρασκευή
Καφενεία & Καφωδεία
Οι Παπαστράτοι
Τσιγάρα Αγρινίου
Οι Γερμανοί φεύγουν
Το πρώτο δικαστήριο
Βαρνακιώτης
Παπαποστόλης, ο Άγιος
Η πρώτη εφημερίδα
Ο Ελύτης στο Αγρίνιο
Το Αγρίνιο του 1875
Οι Αγρινιώτες του 1875
Η διαθήκη του Στάϊκου
Η εξέγερση του 1962
Μάχη στο Μακρυνόρος
Η μάχη της Γουρίτσας

Θέματα:

Εφετείο στο Αγρίνιο
Τα χαλκούνια
Για ένα σύγχρονο μουσείο
Για τις αρχαιότητες
Εκτροπή του Αχελώου
Η Ιονία οδός
Το Πλατυγιάλι
Το τουριστικό μέλλον
Θέατρο Ποταμούλας
Οι Τσιγγάνοι μας
Οι σπάνιες αγελάδες
Πανεπιστήμιο Αγρινίου

Εικόνες:

Αγία Τριάδα  Μαύρικα
Μοναστήρι της Μυρτιάς
Το Τζαμί στη Μεγ. Χώρα
Φυσικές λίμνες
Τεχνητές λίμνες
Γεφύρια
Τα νεοκλασσικά
Οι καπναποθήκες
Τα πέτρινα
Η πλατεία Μπέλλου
Η οδός Παπαστράτου
Η οδός Χαρ. Τρικούπη
Η παρθένα του Σώχου
Μνημείο των πεσόντων
Τα "γκράφιτι"  νέων
 
Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές