Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

 

 

 

Escape to Freedom – Απόδραση στην Ελευθερία

ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ CD ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Από την 1η Ιανουαρίου 2009 κυκλοφορεί το μουσικό έργο Escape to Freedom (Απόδραση στην Ελευθερία) με βασικούς συντελεστές τους Αγρινιώτες δημιουργούς Κωνσταντίνο Σαμψών (έγραψε την μουσική) και Ιωακείμ Σκόνδρα (έγραψε τους στίχους). Πρόκειται για ένα CD που κυκλοφορεί σε πολυτελή συσκευασία Τρίπτυχου DigiPack και περιλαμβάνει 12 μουσικές συνθέσεις. Την ζωγραφική του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο Αγρινιώτης ζωγράφος Χρήστος Παπανίκος. Το μουσικό ύφος του Έργου κυμαίνεται μεταξύ  Έντεχνου, New Age, Soundtrack και Chillout.

Πεποίθηση των δημιουργών είναι ότι ο τίτλος του έργου ταιριάζει σε αυτούς που τολμούν να κάνουν τα ονειρά τους πραγματικότητα. Το έργο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Δημήτρη Παπαιωάννου και της Ευης Στρατούλη και υλοποιήθηκε με την ευγενή συμπαράσταση της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Αποτελεί συνέχεια των έργων On Airmyths and tales και Mystic Flight που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2005 και έτυχαν ευρείας αποδοχής από το φιλόμουσο κοινό. Η ερμηνεία των τραγουδιών έγινε από την Αυστραλοελληνίδα ερμηνεύτρια Διώνη (Διαλεχτή Βερτσάγια) στα τρία τραγούδια και από τον Ακη Αγραφιώτη σε ένα. Επίσης έπαιξαν σε διάφορα κομμάτια οι μουσικοί, Χρήστος Αλεξάκης (Πιάνο), Ακης Αγραφιώτης (Ακουστική Κιθάρα), Αντώνης Κουκοδήμος (Φλάουτο) και Μιχάλης Κραουνάκης (Σαξόφωνο). Η ενορχήστρωση στις συνθέσεις Eagle has Fallen I & II έγιναν από τον Κωνσταντίνο Σπύρου, οι υπόλοιπες από τον Κωνσταντίνο Σαμψών. Η ηχογράφηση και η ψηφιακή επεξεργασία έγινε στα ARTRACKS RECORDING STUDIOS (Αθήνα, Νέο Ψυχικό) με μηχανικό ήχου τον Γιώργο Πρινιωτάκη. Η Κατασκευή του CD έγινε στο εργοστάσιο της ARCADIA ΑΒΕΕ με τα υψηλότερα στάνταρντ  προδιαγραφών ποιότητας.

 

Το Έργο θα το βρείτε : STUDIO 22 (τηλ 26410-59212), ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ (τηλ. 26410-22157), ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (τηλ. 26410-21726), ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ (26410-55995). Πληροφορίες στο τηλ. 26410-21106 ή 6932210099.

Περισσότερες πληροφορίες (και παραγγελίες) καθώς επίσης και σε DownLoadable μορφή με δυνατότητα ηχητικών δειγμάτων μπορείτε να το βρείτε στις Ιστοσελίδες www.kSamson.com και www.mb-mp.com

 

 

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

 

 

 

ΚαλλιτέχνεςΠοιητέςΟργανώσεις

 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

Αναδρομές:

Το τραίνο των ΣΒΔΕ
Η πρώτη εφημερίδα
Η μαύρη Μ. Παρασκευή
Καφενεία & Καφωδεία
Οι Παπαστράτοι
Τσιγάρα Αγρινίου
Οι Γερμανοί φεύγουν
Το πρώτο δικαστήριο
Βαρνακιώτης
Παπαποστόλης, ο Άγιος
Η πρώτη εφημερίδα
Ο Ελύτης στο Αγρίνιο
Το Αγρίνιο του 1875
Οι Αγρινιώτες του 1875
Η διαθήκη του Στάϊκου
Η εξέγερση του 1962
Μάχη στο Μακρυνόρος
Η μάχη της Γουρίτσας

Θέματα:

Εφετείο στο Αγρίνιο
Τα χαλκούνια
Για ένα σύγχρονο μουσείο
Για τις αρχαιότητες
Εκτροπή του Αχελώου
Η Ιονία οδός
Το Πλατυγιάλι
Το τουριστικό μέλλον
Θέατρο Ποταμούλας
Οι Τσιγγάνοι μας
Οι σπάνιες αγελάδες
Πανεπιστήμιο Αγρινίου

Εικόνες:

Αγία Τριάδα  Μαύρικα
Μοναστήρι της Μυρτιάς
Το Τζαμί στη Μεγ. Χώρα
Φυσικές λίμνες
Τεχνητές λίμνες
Γεφύρια
Τα νεοκλασσικά
Οι καπναποθήκες
Τα πέτρινα
Η πλατεία Μπέλλου
Η οδός Παπαστράτου
Η οδός Χαρ. Τρικούπη
Η παρθένα του Σώχου
Μνημείο των πεσόντων
Τα "γκράφιτι"  νέων
 
Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές