Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 

 

Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την Ανακύκλωση

        Ανακύκλωση - Περιβάλλον - Πολιτισμός είναι το θέμα του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τα σχολεία της Α/θμιας και Β/μιας Εκπαίδευσης, με αφορμή το πρόγραμμα ανακύκλωσης που άρχισε στην πόλη μας.
     Ο διαγωνισμός διεξάγεται μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παύλου Μοσχολιού προς τους αρμοδίους προϊσταμένους και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου Αγρινίου για το συγκεκριμένο ζήτημα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών, ειδικότερα όμως των μαθητών, με αφορμή την αφύπνιση της φαντασίας τους και της δημιουργικής τους ικανότητας.

Την ευθύνη της έκθεσης με όλες τις συμμετοχές των μαθητών καθώς και της απονομής των βραβείων που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Άνοιξη, θα έχει η αρμόδια Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο στο τομέα καθαριότητας κ. Σπύρο Σφυρή.  

Την τελική αξιολόγηση των έργων θα κάνει 3μελής κριτική επιτροπή από δασκάλους του Εικαστικού Εργαστηρίου της οποίας επικεφαλής θα είναι ο καλλιτεχνικός του δ/ντής κ. Χρ. Γαρουφαλής. Θα βραβευθούν εννιά έργα : (3 Δημοτικών Σχολείων, 3 Γυμνασίων και 3 Λυκείων). Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού έχουν διανεμηθεί σε όλους τους δ-ντές των Σχολείων. 

Την 28 Ιανουαρίου 2009 μάλιστα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό του διαγωνισμού, στην οποία παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σπύρος Σφυρής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του εικαστικού εργαστηρίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής, ο προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Χώχος, ο προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπεκιάρης  και ο προϊστάμενος του 3ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτριος Γεωργόπουλος. 

 

 

 

Άλλες ειδήσεις:

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές