Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 
 

 

Κέντρο Υγείας στην Κατούνα δρομολογεί ο υφυπουργός Υγείας κ. Σαλμάς

 

 Η  επίλυση του ζητήματος των κτηριακών υποδομών  καθώς και των σχετικών πιστώσεων για την κατασκευή του Κέντρου Υγείας Κατούνας, ήταν το θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 25 Φεβρουαρίου 2008 στο γραφείο του υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μάριου Σαλμά, μεταξύ του αιτωλοακαρνάνα πολιτικού, του  Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας κ. Θωμάκου, του Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας κ. Τζωρτζή και του Δημάρχου Μεδεώνος κ. Σεραφή. 

Η πρωτοβουλία αυτή του κ. Σαλμά, πραγματοποιήθηκε ακριβώς δύο μέρες μετά τη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Νικόλαο Λέγκα, κατά την οποία ο ίδιος του υπέβαλε προς υπογραφή το σχετικό έγγραφο για την εξασφάλιση της  πίστωσης  του Οργανισμού   του  εν λόγω Κέντρου Υγείας.  

Όλες αυτές οι ενέργειες του κ . Σαλμά αποσκοπούν στην ικανοποίηση ενός αιτήματος της τοπικής κοινωνίας, που χρειαζόταν μερικές δεκαετίες την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Κατούνα , αφού τόσο με τη σύσταση του Οργανισμού όσο και με την ανέγερση του  κτηρίου στο οποίο θα στεγασθεί , το έργο  ουσιαστικά δρομολογείται , προκειμένου να παρέχονται  αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας στην περιοχή.  

Τέλος ο κ. Σαλμάς ενημέρωσε τον κ. Σεραφή ότι ύστερα από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθανάσιο  Νάκο εγκρίθηκε πίστωση  ύψους 1.080.000 ευρώ για την δημιουργία δικτύου ύδρευσης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τρύφου  του Δήμου Μεδεώνος.

 

Άλλες ειδήσεις:

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές