Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 
 

 

  Θα κυκλοφορήσει ο νέος τουριστικός οδηγός Αιτωλοακαρνανίας


Παρουσίαση μιας πολυτελούς έκδοσης τουριστικού οδηγού της Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009 και ώρα 7 μ.μ., από τις εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος  

Ο εν λόγω Τουριστικός Οδηγός, ο οποίος σημειωτέον αποτελεί και τον μοναδικό Τουριστικό Οδηγό για το νομό, σε κείμενα Λίνου Υφαντή και φωτογραφίες Γιάννη Γιαννακόπουλου, αποτελείται από 232 σελίδες, είναι διαστάσεων 14,5X21 cm, σε πολυτελή έκδοση με ενημερωμένους χάρτες, ιστορικά στοιχεία, πλήρη περιγραφή κάθε περιοχής και χρηστικές πληροφορίες για τον επισκέπτη (μνημεία, μουσεία, εστιατόρια, καταλύματα κ.λπ.).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων του νομού μας και ιδιαίτερα των τομέων της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο γνωστός Αιτωλοακαρνάνας δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος.  

Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Π. Τσιχριντζής, ο τ. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τσούκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας κ. Χρήστος Κωστακόπουλος.

Σκοπός του Τουριστικού αυτού Οδηγού είναι η προβολή του νομού μας ως ταξιδιωτικού προορισμού και ο κάτοχος του να αποκτήσει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ενημέρωσης για την Αιτωλοακαρνανία

 

Άλλες ειδήσεις:

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές