Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 
 

 

Προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη στο Αγρίνιο


Επιτιθέμενος εναντίον πάντων, κυβέρνησης,  ΠΑΣΟΚ και  Οικολόγων πραγματοποίησε την ομιλία του στο Αγρίνιο, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εξ άλλου,  αναφερόμενος στα εθνικά και τα πολιτικά ζητήματα αναφέρθηκε στα επεισόδια τα οποία έγιναν στην Αθήνα, με μουσουλμάνους μετανάστες, λέγοντας: Σεβόμαστε την θρησκεία τους, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους, να καταλάβουν όμως ότι ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα. Τους καλοδεχτήκαμε και τους συμπεριφερόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν δεν τους αρέσει οι πόρτες είναι ανοιχτές.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε Η Τουρκία ενώ φιλοδοξεί να μπει στην Ευρώπη, εξακολουθεί να επισείει την απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας, χώρας της ΕΕ, αν εφαρμοσθεί το Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο. Μία χώρα η οποία κατέχει το 40% του εδάφους μιας άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, της Κύπρου, και κανείς δεν μιλά. Μάλιστα, για όλα αυτά τα θέματα που αναφέρω υπάρχουν κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που σε σχετικές τροπολογίες που κατέθεσα ψήφισαν εναντίον Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που διεκδικούν την ψήφο σας όπως ο κ. Τρεμόπουλος ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει την μετονομασία της οδού Α. Παύλου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ. Ή να ονομάζονται τα Σκόπια, Μακεδονία. Άνθρωποι που συνεργάζονται με το Ουράνιο Τόξο και που προωθούνται από διάφορα Μέσα που η εμπλοκή τους με τα πολιτικά θέματα της Ελλάδας θα επιφέρει εξυπηρετικές καταστάσεις για τον Αμερικανό ο οποίος θέλει πάση θυσία κάποιες εξελίξεις στην περιοχή.

Αναφέρθηκε επίσης στην διεύρυνση της Ευρώπης και είπε: Το 2004 όταν έλεγα να μην μπει η Τουρκία στην ΕΕ. κάποιοι με έλεγαν ακραίο. Σήμερα η Γαλλία και η Γερμανία υποστηρίζουν τις τότε δικές μου θέσεις για ειδική σχέση με την Τουρκία και κάποιοι εδώ επιμένουν στην ένταξή της. Πιστεύω λοιπόν πως σε μια τέτοια κομβική στιγμή χρειάζεται σοβαρότητα. Σοβαρότητα η οποία μας λείπει, όπως για παράδειγμα η παραγγελία των νέων F16 τα οποία, αν και διαθέτουν σύστημα ασφαλείας που δεν πληροί τις προδιαγραφές του υπουργείου Άμυνας, τα παραλαμβάνουμε με αυτό αναγκαστικά και τελικά λίγο πριν έρθουν διαπιστώνεται και πρόβλημα στεγανότητας στο σύστημα τους! Και να θυμίσω ότι ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών έχει πάψει να παράγεται στις ΗΠΑ και κατασκευάζονται στην Τουρκία!.

Για το σκάνδαλο της Siemens είπε: Ο κ. Χριστοφοράκος έπραξε αυτό που ευχόντουσαν όλοι. Εξαφανίστηκε!. Κλείνοντας τη Βουλή ο κ. Καραμανλής δεν έδωσε τη δυνατότητα να μάθουμε τι έγινε στο Βατοπαίδιο, στην υπόθεση Παυλίδη αλλά και στην υπόθεση Γερμανός, στο άκουσμα της οποίας ένα πολιτικό κόμμα ανατριχιάζει. Από την άλλη πλευρά ο κ. Παπανδρέου και οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης ζητούν εκλογές χωρίς κανείς εξ αυτών να αναλογίζεται αν ο ελληνικός λαός αντέχει διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Κλείνοντας την ομιλία του είπε Μιλάμε για εκλογές για έναν φορέα του οποίου οι αποφάσεις καθορίζουν το 68% των κανόνων που επηρεάζουν τη ζωή μας. Ειδικά την επόμενη πενταετία τα κρίσιμα θέματα - προκλήσεις της ΕΕ. είναι η Οικονομία και η Ενέργεια. Γι’ αυτό και εγώ επέλεξα μία γυναίκα τεχνοκράτη, την κ. Τζαβέλλα, η οποία ακριβώς σε αυτούς τους τομείς έχει διακριθεί σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης.

 

 

Άλλες ειδήσεις:

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές