Σάββατο, 01. Οκτωβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 
 

 

Παιδική χαρά στους χώρους των παλαιών σφαγείων και στο δημοτικό πάρκο


     Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών ο Δήμος Αγρινίου ασποφάσισε την 3-6-2009 να προχωρήσει  σε σημαντικές παρεμβάσεις στο Ο.Τ. 274 (παλαιά σφαγεία) και στο Δημοτικό Πάρκο.

     Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής την Τρίτη (2 Ιουνίου) εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης του έργου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΧΩΡΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ. 274 ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ προϋπολογισμού 500.000,00 €, σύμφωνα με τη μελέτη του έργου.

     Σύμφωνα με την μελέτη του έργου στο Ο.Τ. 274 (παλαιά σφαγεία) προβλέπονται να γίνουν εργασίες ανάπλασης (πλακοστρώσεις, ασφαλτοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός), για τη διαμόρφωση και λειτουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.

     Οι παρεμβάσεις αυτές στο Ο.Τ. 274 προβλέπεται να πραγματοποιηθούν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμποδίζεται μελλοντικά  η ανέγερση του νέου Δημαρχείου στη συγκεκριμένη έκταση.

    Παράλληλα στον ίδιο χώρο Ο.Τ. 274 αλλά και στο Δημοτικό Πάρκο προβλέπεται να δημιουργηθούν δύο νέοι χώροι ψυχαγωγίας και παιχνιδιού, με ξύλινη περίφραξη, σύγχρονα όργανα από κατάλληλα υλικά ειδικά μελετημένα για την πρόληψη ατυχημάτων.

 

 

Άλλες ειδήσεις:

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές