Σάββατο, 03. Σεπτεμβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 

2o Art Lake Festival στη Λίμνη Τριχωνίδα θέση Αμπάρια Παναιτωλίου

(28 & 29 Αυγούστου 2009)

 

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτ/νίας με τη συνεργασία των Δήμων ΘΕΣΤΙΕΩΝ - ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ - ΘΕΡΜΟΥ - ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ και υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση / Επιμέλεια παραγωγής του Νίκου Μαραβέγια παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ-γιορτή δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα. Μετά την πετυχημένη περσινή πρεμιέρα του φεστιβάλ έτσι και φέτος αγκαλιάζει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές τέχνης και έκφρασης. Μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, εικαστικές παρεμβάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και ζωγραφικής, graffiti... Όλα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Art Lake Festival  προτείνει, αναδεικνύει και καλύπτει καλλιτεχνικά δρώμενα και προτάσεις από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Στερεάς αλλά και απο την υπόλοιπη Ελλάδα. Ένας θεσμός σημείο αναφοράς στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία για το Νομό Αιτ/νίας.

Η γνωστή Μαριώ με τους μουσικούς της, τραγουδώντας αυθεντικά και μοναδικά με την τόσο γνώριμη χροιά της, ρεμπέτικα και λαϊκά, τραγούδια που προσκαλούν όλες τις ηλικίες για υπαίθρια γιορτή μέχρι πρωίας. Το μουσικό σχήμα Άτροπον από τo Αγρίνιο αλλά και  εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς όπως οι Ska Bangies συγκρότημα που ξεπήδησε απο το Schoolwave, γνώριμο για την απίστευτη live ενέργεια, αλλά και οι Les SkartOi Rocksteady Orchestra από το Αίγιο, με φρέσκους καλοκαιρινούς ήχους reggae & ska, θα δώσουν όλοι το παρών στην κεντρική σκηνή  του 2ου Art Lake Festival στη Λίμνη Τριχωνίδα στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου!

Επίσης graffiti, DJs SET, Canoe Kayak, έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Γερονίκου με θέμα ΔΕΛΤΑ ΑΧΕΛΩΟΥ – ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΡΟ… ΚΟΙΝΗ ΤΥΧΗ (Έμπρο, ποτάμι της Καταλονίας), έκθεση γελοιογραφίας του Αγρινιώτη Χρήστου Παπανίκου και παρουσίαση μέρους της έκθεσης OnStage του φωτογράφου Σπύρου Μπινιάρη ... οι παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

 

 

 
 
 

Άλλες ειδήσεις:

 
 

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές