Σάββατο, 03. Σεπτεμβρίου 2011
 

Αρχείο ειδήσεων...

Η εφημερίδα μας....

 

Ποδηλατικός γύρος Αρακύνθου

 

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΓΥΡΟΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΥ, την Κυριακή 30  Αυγούστου 2009.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από το Μεσολόγγι (μπρος από τα ΕΛΤΑ), στις 9:00 το πρωί και στη συνέχεια μέσω της περιμετρικής οδού της πόλης, οι ποδηλάτες θα κατευθυνθούν στο Αιτωλικό.

 Ακολούθως, επιστροφή των αθλητών στο Μεσολόγγι με προορισμό το ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Από το ΤΕΙ Μεσολογγίου στο Ευηνοχώρι (είσοδος από το κάτω Ευηνοχώρι) και στη συνέχεια στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που περιμετρικά αγκαλιάζει τον Αράκυνθο (Ξηραίικα – Κουδούνι – Καρύτσα - Κλήμα – Ελληνικά – Μούσουρα – Ρέτσινα - Αγριλιά – Καλλονή Μεσολογγίου) και τερματισμός στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος ογδόντα αθλητές εθνικής εμβέλειας, στην κατηγορία νέων – ανδρών, ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας open με  ντόπιους αθλητές.

  Η διαδρομή είναι μήκους, περίπου, 100 χιλιομέτρων.

Δηλώσεις συμμετοχής για το ποδηλατικό αυτόν αγώνα μπορούν να κατατίθενται μέχρι την Τετάρτη 26/8/09, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας και στα τηλέφωνα 2631361200 και 6974306965

 
  
 

Νέα Εποχή 2006 

Πρώτη σελίδα | Μνήμες | Εικόνες | Αξιοθέατα | Γειτονιές